Val av årets byagärning

Tävlingen är öppen för alla och man kan föreslå årets byagärning som förening eller privatperson.  Gärningen som belönas kan vara liten eller stor, så länge det gäller lokalt utvecklande som gagnar alla i byn. Berätta alltså fritt om en betydande gärning eller en person i någon av byarna i vårt område och på vilket sätt verksamheten har främjat byns utveckling.

Genom att utse årets byagärning, lyfter vi fram den mångsidiga verksamheten i byarna och ökar kännedomen om byaverksamheten samt delar med oss av goda exempel på olika sätt att utveckla och få saker gjorda. Vi belönar årets vinnare med diplom, en blombukett och en vas att sätta blommorna i. Naturligtvis utlovas det också ära och berömmelse för vinnaren.

Tävlingen arrangeras av Utvecklingsförening SILMU rf:s byasektion SILMU-byar och juryn  består av SILMU-byars byaombud och byasektionens medlemmar. Man kan delta genom att leverera den ifyllda blanketten till vårt kontor senast 10.4,  Veckjärvivägen 1, 06150 Borgå. Blanketten finns i elektronisk form samt som PDF dokument att skriva ut i högra balken på den här hemsidan.

Vinnaren publiceras och belönas 22.5 i samband med  Utvecklingsförening SILMU rf:s vårmöte.

Information: byaombud Li-Marie Santala 040 158 8038 eller li-marie.santala(at)silmu.info

Facebookrss