Vastaa kyläkyselyyn, voit voittaa 100 € lahjakortin

Tällä valtakunnallisella kyläkyselyllä kartoitetaan, kuinka paljon vapaaehtoistoimijoita ja jäseniä on kyläyhdistyksissä, kylätoimikunnissa tai muissa vastaavalla toimivissa yhdistyksessä, näiden yhdistysten toimintamuotoja, työllistämistä, rahoituskeinoja sekä yhteisöllisiä tiloja. Vastaajakylien tiedot yhdistämällä saadaan koottua valtakunnallisesti tärkeää tietoa sekä kylätoiminnan tilasta että paikalliskehittämisen merkittävyyden osoittamiseksi. Suoraan kylätasolta saadulla tiedolla pystymme tekemään vaikuttamistyötä laajemmin ja saamaan esille kylätoiminnan monet eri toimintamuodot. Myös SILMU-kylät saa käyttöönsä hyödyllistä tietoa alueensa kylistä ja toimijoista. Näin ollen on tärkeää, että mahdollisimman moni kyläyhdistys ja kylätoimikunta myös itäiseltä Uudeltamaalta vastaa tähän kyselyyn.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Pyydämme, että vastaatte huolellisesti, mutta ymmärrämme, että monet pyydetyt luvut ovat arvioita – tehkää siis parhaanne. Mikäli teillä on kyselystä tai joistain sen kohdista kysyttävää, olkaa yhteydessä Suomen Kylien järjestösihteeri Marianne Liitelään, marianne.liitela@suomenkylat.fi, p.  045 887 1511.

EDIT 12.1. Vastausaika jatkettu 23.1.2022 mennessä.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/163908D353F720F5 Kiitos jo etukäteen! Suomen Kylät ry arpoo kaikkien vastanneiden kesken 100 euron lahjakortin palkinnon voittajan lähikauppaan.

Kyläkehittämisterveisin, Suomen Kylät ry ja SILMU-kylät

Lisätietoja: Kyläkysely_saatekirje ja https://suomenkylat.fi/kylakysely-on-avattu/

Facebookrss