Avoimet Kylät 8.6.2019

Valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä järjestetään 8.6.2019. Päivän aikana sadat kylät avaavat ovensa vieraille ja kutsuvat tutustumaan elämänmenoonsa. Mukana on kaikenkokoisia kyliä ympäri Suomen, ja viesti on yhteinen: ovet kylille ovat aina avoinna!

SILMU-kylät alueelta on mukana 30 kylää kahdeksasta kunnasta ja myös tänä vuonna on tarjolla aivan mahtavia tapahtumia. Esimerkiksi Askolassa järjestetään Siltatanssit, Loviisassa voi osallistua Valko Talent 2019 -kilpailuun ja Ilolan kylätapahtumassa on mukana peräti viisi kiinnostavaa matkakohdetta. Näiden lisäksi on avoimet ovet, tanssikurssi, musiikkitapahtumia, picnic, kesätoreja, kyläkauppapäivä, kierrätystapahtuma, käden taidon ja taiteen päivä, kyläkävely, Beach Party, kyläpäivä, onkiretki ja pyöräilytapahtuma joka kiertää usean kylän läpi Sipoossa. Tietysti saa nauttia myös hyvistä ruuista ja juomista matkan varrella, kun käy useammassa kylässä päivän aikana. Tervetuloa kyliin!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, paikalliset yhdistykset ja toimijat.

Avoimet Kylät itäinen Uusimaa 2019 päivitetty 4.6.>>>

Avoimet kylät 2019 SILMU-kylät karttajulistee>>>

Avoimet kylät valtakunnallinen verkkosivu>>>

Avoimet kylät materiaalia osallistujakylille>>>