Avoimet Kylät 13.6.2020

Avoimet kylät verkossa https://avoimetkylat.fi/

 

 

Avoimet Kylät toteutetaan verkossa

Suomen Kylät ry:n hallitus päätti 7.4. kokouksessaan, että Avoimet Kylät -päivä toteutetaan tänä vuonna verkossa. Kylät voivat julkaista esimerkiksi aiemmin tallennettuja videoita, kuvia kuvagalleriana, kylähistoriikin verkkolyhennelmän tai kuvata täysin uuden videon ja materiaalin julkaisuun kylät käyttävät erilaisia verkkopalveluita. Päivän pääasiallinen kanava on Facebook, jonne kylät julkaisevat materiaalin omille sivustoilleen.

Tavoitteena on, että kylät innostuvat luomaan pysyvän kanavan tiedonvälitykseen ja kylien markkinointiin, jos sellaista ei vielä ole käytössä. Päivän yhtenä teemana on ulkoilu, jolloin esitellään kylien ulkoilu- ja liikuntapaikkoja. Tavoitteena on myös näyttää kylien digiosaamista ja sopeutumiskykyä poikkeusoloissa. Avoimet Kylät -päivän verkkototeutukseen voi osallistua matalalla kynnyksellä, joten päivään odotetaan kaikkien aikojen suurinta kylien yhteismäärää.

Kerromme lisää koulutuksista, materiaaleista, miten ilmoittautua mukaan ja muista käytännön asioista huhti-/toukokuun aikana.

Lisätietoja: Li-Marie Santala, kyläneuvoja, 040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info