Avoimet Kylät 12.6.2021

SILMU-kylät alueen Avoimet Kylät osallistujat ja Kyläralli -kylät 2021. Käy kylissä Kyläkartta Avoimet Kylät 2020 – Avoimet Kylät verkossa – 12.6.2021 (avoimetkylat.fi)

Huuvari-Särkijärvi valokuvanäyttelyn kuvakavalkadi>>>

Markkinoi maksutta kylääsi virtuaalisessa kyläpäivässä

Avoimet Kylät -päivää vietetään valtakunnallisesti 12. kesäkuuta verkkotapahtumana myös tänä vuonna. Kylät voivat päivän aikana esimerkiksi julkaista videon, kuvagallerian, kylähistoriikin, esitellä ulkoilureittejä tai retkikohteita ja lähettää podcasteja. Sisältö on vapaa, kunhan aineisto/tapahtuma on verkossa.

Teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu, ja päivän hashtageja ovat #AvoimetKylät, #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan. Haluamme siis kylien lisäksi myös SILMU-kylät alueen kuntia mukaan markkinoimaan tontteja ja asuntoja päivän aikana.

Päivän julkaisukanavat ovat kylien ja kuntien omat verkko- ja Facebook sivut. Digitaalisen materiaalin linkit kerätään ilmoittautumisen yhteydessä valtakunnalliselle Avoimet Kylät -tapahtumakartalle. Verkkototeutukseen voi lähteä mukaan matalalla kynnyksellä. Tärkeintä on, että saadaan alueemme upeat kylät esille, joten nyt on hyvä aika ottaa digitaidot haltuun. Ohjeita ja neuvoja Suomen kylät verkkosivuilta.

SILMU-kylät alueen kylät ja yhdistykset ilmoittautuvat mukaan Avoimet Kylät -päivään viimeistään 27.5.

SILMU-kylät alueen kunnat ja kylät, jotka osallistuvat Avoimet Kylät -päivään teemalla ’Maalle asumaan’, ilmoittautuvat mukaan viimeistään 27.5.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös myöhemmin. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja:
Li-Marie Santala, kyläneuvoja
040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

Suomen Kylät ry:n verkkosivut www.avoimetkylat.fi ja www.suomenkylat.fi