Ehdota vuoden kylätekoa 25.4. mennessä

Silmu-kylät haluaa myös tänä vuonna palkita alueeltaan henkilöä tai yhdistystä joka tänä poikkeuksellisena aikana on tehnyt jonkin merkittävän asian kylätoiminnan eteen. Palkittava teko voi olla pieni tai suuri, kunhan se on ollut paikallista kehittämistä kaikkien asukkaiden eduksi. Kerro siis meille vapaamuotoisesti jonkun alueemme kylän merkittävästä kyläteosta ja sen tekijästä, sekä millä tavoin se on edistänyt esimerkiksi kylän turvallisuutta, yhteisöllisyyttä tai naapuriapua. Kilpailu on kaikille avoin ja vuoden kyläteon voittajaehdokasta voi ehdottaa kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhdistys.

Valinnalla nostamme esille kylien monipuolista toimintaa ja lisäämme kylätoiminnan tunnettavuutta sekä jaamme muille hyviä esimerkkejä siitä, miten kylissä voi itse kehittää ja tehdä asioita. Julkistamme voittajan SILMU ry:n kevätkokouksen yhteydessä ja palkitsemme voittajan sopivan tilaisuuden tullen.

Kilpailun järjestäjä on Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kyläjaos. Tuomaristoon kuuluvat kyläneuvoja ja jaoksen jäsenet. Voit osallistua lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin SILMU-kylät toimistolle li-marie.santala@silmu.info viimeistään 25.4.

Lisätietoja: kyläneuvoja Li-Marie Santala 040 158 8038 tai li-marie.santala@silmu.info

 

 

Facebookrss