Avoimet Kylät -päivä toteutuu myös tänä kesänä verkossa

Avoimet Kylät -päivää vietetään valtakunnallisesti 12. kesäkuuta verkkotapahtumana myös tänä vuonna. Kylät voivat päivän aikana esimerkiksi julkaista videon, kuvagallerian, kylähistoriikin, esitellä ulkoilureittejä tai retkikohteita ja lähettää podcasteja. Sisältö on vapaa, kunhan aineisto/tapahtuma on verkossa.

Teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu ja päivän hashtageja ovat #AvoimetKylät, #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan.  Haluamme siis kylien lisäksi myös SILMU-kylät alueen kuntia mukaan markkinoimaan tontteja ja asuntoja päivän aikana.

Päivän julkaisukanavat ovat kylien ja kuntien omat verkko- ja Facebook sivut. Digitaalisen materiaalin linkit kerätään ilmoittautumisen yhteydessä valtakunnalliselle Avoimet Kylät -tapahtumakartalle. Verkkototeutukseen voi lähteä mukaan matalalla kynnyksellä. Tärkeintä on, että saadaan alueemme upeat kylät esille, joten nyt on hyvä aika ottaa digitaidot haltuun.

Suomen Kylät järjestää maksuttoman Avoimet Kylät markkinointikoulutuksen kylille 25.3. klo 18.00 Teams-alustalla. Ilmoittautumislinkki löytyy sivulta avoimetkylat.fi. Samalla sivustolla on myös valmista materiaalia päivän markkinointiin.

SILMU-kylät alueen kylät ilmoittautuvat mukaan Avoimet Kylät -päivään viimeistään 27.5. lomakkeella: https://bit.ly/3cWpfyX

SILMU-kylät alueen kunnat ja kylät, jotka osallistuvat Avoimet Kylät -päivään teemalla ’Maalle asumaan’, ilmoittautuvat mukaan viimeistään 27.5. lomakkeella: https://bit.ly/3cG1knd

Lisätietoja:

Li-Marie Santala, kyläneuvoja

040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

SILMU-kylät verkkosivut  www.itukylat.fi ja FB https://www.facebook.com/silmukylat

Suomen Kylät ry:n verkkosivut www.avoimetkylat.fi ja www.suomenkylat.fi

Facebookrss