Pilottikyliä haetaan mukaan uuteen Kylatilat.fi -sivustolle

Kylatilat.fi – Kylien mielenkiintoisimmat juhla- ja kokouspaikat. Markkinoi kyläsi tilat uudella sivustolla!

Mikä on kylätila?

Kylätila on yhteisnimitys erilaisille kylätoimijoiden kokoontumistiloiksi rakennetuille ja ylläpitämille tiloille.  Se on paikka, jossa järjestetään monipuolista toimintaa kyläläisille, matkailijoille ja muille vierailijoille. Siellä tanssitaan, soitetaan, lauletaan sekä järjestetään kokouksia, myyjäisiä, näyttelyitä, kursseja ja juhlia.

Vuokraamisesta saadut tulot käytetään tilojen ylläpitokustannuksiin ja yhdistysten/kylätoiminnan rahoittamiseen.

 

Tietoa sivustosta

Sivustolla esitellään SILMU-kylät toiminta-alueen kylien juhla- ja kokouspaikat. Kylatilat.fi on Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kyläjaoksen ylläpitämä rekisteri, jota toteutetaan Yhdessä osaamme –hankkeessa.

Kylätilojen omistajat vuokraavat tilojaan juhlia, kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Tiloja voi etsiä sivuston hakukoneella ja haku voidaan rajata esimerkiksi paikkakunnan tai henkilömäärän mukaan. Mikäli etsii myös majoitusta, catering- tai muita palveluita samasta kylästä ne löytyvät kunkin kylätilan lisätiedoista.

Kylätilan esittelysivu on maksuton kaikille yhdistyksille, jotka ovat Kehittämisyhdistys SILMU ry:n jäseniä ja liittyvät hankkeen aikana (2018-2019). Jäsenmaksu on nolla euroa tänä vuonna. Kylä/yhdistys voi olla mukana usealla kylätilalla (esim. kylätalo sekä laavu).

 

Miten kylätilatietoja ylläpidetään ja päivitetään?

Kylätilojen päivittämisestä vastaavat tilojen omistajayhdistykset ja SILMU-kylät toimii webmasterina.

 

Mitä hyötyä sivustosta on kylätilaa ylläpitävälle yhteisölle?

Sivusto tarjoaa markkinapaikan vuokraustoiminnan tueksi. Kylatilat.fi -sivustolta etsitään sopivia tiloja juhlia, kokouksia ja muita tapahtumia varten. Kylätilasivua kannattaa ylläpitää, vaikka kylällä tai yhdistyksellä olisi omatkin nettisivut.

 

Miten sivustoa markkinoidaan ja kenelle?

Kylatilat.fi markkinoidaan SILMU ry:n toiminta-alueella ja sen ulkopuolella tapahtumajärjestäjille, kunnille, yhdistyksille, yksittäisille henkilöille ja organisaatioille verkossa, ilmoituksilla ja tiedotteilla.

 

Nyt haemme pilottikyliä/-yhdistyksiä mukaan kylätilarekisteriin

Jos kiinnostuit ja haluat että kyläsi vuokrattavissa tai lainattavissa olevat juhla- tai kokouspaikat ovat mukana Kylatilat.fi –sivustolla niin ole pikaisesti yhteydessä SILMU-kylät toimistoon. Pääsette mukaan ensimmäisten joukossa esittelemään tilojanne ja kehittämään sivustoa.

SILMU-kylät, Li-Marie Santala, 040 158 8038, li-marie.santala(at)silmu.info

Facebookrss