Mitä muuta tarvitaan kuin hyvä idea? Tee vakuuttava hakemus

”Kevättalvella 2022 järjestetään erilaisten avustusten hakijoille ja etenkin taide- ja luovan alan toimijoille info- ja koulutustilaisuuksia kuntien avustusmuodoista ja -käytännöistä. Koulutukset toteutetaan etäyhteyksien kautta. Sarja alkaa torstaina 17. helmikuuta, jolloin keskitytään avustushakemuksiin ja saadaan vinkkejä, miten omaa projekti-ideaansa ja hakemustaan voi ja kannattaa kirkastaa. Koulutus on suomeksi 10–11 ja ruotsiksi 13–14. Tilaisuuden kouluttajina toimivat kulttuurituottajat Miira Holländer Porvoosta ja Ona Sandberg Helsingistä. Yhdessä heillä on kokemusta sekä hakemusten kirjoittamisesta että käsittelystä.”

Mitä muuta tarvitaan kuin hyvä idea? Tee vakuuttava hakemus – Porvoo

 

Kulttuuri kylässä

”Uudenmaan kulttuuritoiminnan kehittämistehtävä Kulttuuri kylässä toteutetaan vuosina 2021–2022 yhteistyössä Uudenmaan kuntien ja alueella toimivien yhteisöjen kanssa. Työ alkoi Itä-Uudellamaalla ja käynnistyy Länsi- ja Keski-Uudellamaalla vuonna 2022. Hanketta koordinoi Porvoon kaupunki.

Kehittämistehtävän tavoitteena on: vahvistaa ja kehittää kuntien ja alueen muiden kulttuuritoimijoiden verkostoja ja yhteistyötä, työllistää alueella toimivia taiteen ja luovan alan ammattilaisia ja tuoda kulttuuria ja taidetta keskustaajamien ulkopuolelle, etenkin kylien asukkaiden saataville, ja lisätä asukkaiden osallistumista palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.”

Kulttuuri kylässä -kehittämistehtävä Itä-Uusimaa – Porvoo

Facebookrss