Ehdota vuoden kylätekoa 1.5. mennessä

SILMU-kylät haluaa tänä vuonna palkita alueeltaan henkilöä, yhdistystä tai ryhmää joka on tehnyt jonkin merkittävän asian kylätoiminnan ja yhteisöllisyyden eteen viime aikoina. Etsimme todellista ”taistelijaa” joka on jaksanut kannustaa ja tukea muita tai jopa keksinyt kylään aivan uutta toimintaa. Palkittava teko voi olla pieni tai suuri, kunhan se on ollut paikallista kehittämistä kaikkien asukkaiden hyväksi.

Kerro meille vapaamuotoisesti merkittävästä kyläteosta, sen tekijästä tai tekijöistä ja millä tavoin se on edistänyt esimerkiksi yhteisöllisyyttä tai kehittänyt naapuriapua. Kilpailu on kaikille avoin ja vuoden kyläteon voittajaehdokasta voi ehdottaa kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhdistys.

Valinnalla nostamme esille kylien monipuolista toimintaa, lisäämme kylätoiminnan tunnettavuutta ja jaamme muille hyviä esimerkkejä siitä, miten kylissä voi itse kehittää ja tehdä asioita. Julkistamme ja palkitsemme voittajan Kehittämisyhdistys SILMU ry:n 15-vuotisjuhlan yhteydessä kesäkuussa.

Kilpailun järjestäjä on Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kyläjaos. Tuomaristoon kuuluvat kyläneuvoja ja jaoksen jäsenet. Voit osallistua lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin SILMU-kylät toimistolle li-marie.santala@silmu.info viimeistään 1.5.

Lisätietoja: kyläneuvoja Li-Marie Santala 040 158 8038 tai li-marie.santala@silmu.info

Facebookrss