Vuoden kyläteon valinta

Kilpailu on kaikille avoin ja vuoden kyläteon voittajaehdokasta voi ehdottaa kuka tahansa yksityinen henkilö tai yhdistys. Palkittava teko voi olla pieni tai suuri, kunhan se on ollut paikallista kehittämistä kaikkien asukkaiden eduksi ja hyödyksi. Kerro siis meille vapaamuotoisesti jonkun alueemme kylän merkittävästä kyläteosta ja sen tekijästä, sekä millä tavoin se on edistänyt kylän kehittämistä.

Valinnalla nostamme esille kylien monipuolista toimintaa ja lisäämme kylätoiminnan tunnettavuutta sekä jaamme muille hyviä esimerkkejä siitä, miten kylissä voi itse kehittää ja tehdä asioita. Palkitsemme voittajateon kunniakirjalla, kukkakimpulla ja maljakolla johon kukat voi laittaa. Voitto tuo myös totta kai mainetta ja kunniaa kylälle.

Kilpailun järjestäjä on Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kyläjaos ja tuomaristoon kuuluvat SILMU-kylät kyläasiamies sekä kyläjaoksen jäsenet. Voit osallistua lähettämällä lomakkeen täytettynä 10.4. mennessä SILMU-kylät toimistolle Veckjärventie 1, 06150 Porvoo. Lomake löytyy sähköisessä muodossa sekä tulostettavissa olevana PDF dokumenttina tämän verkkosivun sivupalkista. Haku on auki 28.3.-10.4.

Kisan voittaja julkistetaan ja palkitaan 22.5. Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kevätkokouksen yhteydessä.

Lisätietoja: kyläasiamies Li-Marie Santala 040 158 8038 tai li-marie.santala(at)silmu.info.

Facebookrss