Uudenmaan kyläralli pelataan tänä vuonna verkossa

Etäkyläralli on uudenlainen tapa matkailla maaseudulla ja nauttia päivästä kylillä leikkimielisen kylävisailun merkeissä. Kisassa matkataan Uudenmaan kylissä kotisohvalta ja luvassa on hauskoja sekä haasteellisia erikoiskokeita. Lähtö on lauantaina 13.6. kello 12.00 ja hyviä palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken rallin päätyttyä. Joukkueita ohjaa virtuaalireitillä maksuton Action track -pelisovellus.

Tänä vuonna Uudenmaan Etäkylärallin toteuttavat Uudenmaan Kylät ry ja SILMU-kylät yhdessä ja nyt etsimme kyliä mukaan järjestämään virtuaalisia erikoiskokeita. Osallistuminen on tänä vuonna erityisen helppoa koska tarvitaan vain muutama omaan kylään liittyvä kysymys neljällä vastausvaihtoehdolla. Mikä olisi teidän kylälle sopiva visailun aihe – luontokohteet, ulkoilualueet, kylän palvelut, alueen historia, kulttuuri vai kylätalon vaiheet?

Jos kiinnostuit Etäkylärallin järjestämisestä niin ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.5. (ilmoittautumisaikaa on jatkettu). Mukaan mahtuu tänä vuonna kymmenkunta kylää, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja:

Uudenmaan Kylät ry, Anu Nilsson, kyläasiamies, 050 524 9189, kylaasiamies@uudenmaankylat.fi

SILMU-kylät, Li-Marie Santala, kyläneuvoja, 040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

 

Kylärallia kokeiltiin myös Uudellamaalla vuonna 2019

Kyläralli-konsepti pilotoitiin vuonna 2019 Kymenlaakson Kylät ry:n, Päijänne-Leader ry:n ja Uudenmaan Kylät ry:n toteuttamassa hankkeessa, jossa Kyläralli-tapahtumakokonaisuus toteutettiin Avoimet Kylät-päivänä sekä tuotettiin kaksikielinen Kyläralli-käsikirja. Kyläralli-käsikirjan avulla tapahtuma voidaan järjestää tulevaisuudessa laajemmallakin alueella ilman, että taustalla toimii suurempaa vastuuorganisaatiota.

Tutustu viime vuoden ralliin osoitteessa www.kylaralli.fi/uusimaa ja kurkkaa käsikirjaa täältä: www.kylaralli.fi.

Facebookrss