Tervetuloa Avoimiin Kyliin!

Avoimet Kylät -päivänä 9.6.2018 noin 500 kylää ympäri Suomen avaa ovensa ja kutsuu tutustumaan toimintaansa, asukkaisiinsa ja palveluihinsa. Viime vuonna tapahtuma oli maamme suurin yksipäiväinen yleisötapahtuma yli 100 000 osallistujalla!

Vietämme myös itäisellä Uudellamaalla valtakunnallista kyläpäivää ja SILMU-kylät alueella on päivän aikana yhteensä yli kaksikymmentä eri tapahtumaa. Tarjolla on mm. ohjelmaa lapsille sekä kirppiksiä ja tuotemyyntiä. Voi pelata rantalentopalloa ja pihapelejä sekä nauttia yhdessäolosta, katsoa taontaesitystä ja näyttelyitä sekä tutustua kyläyhdistyksien toimintaan. On mahdollisuus osallistua taidepajaan, kävellä luontopolkua ja juoda nokipannukahvit. Kyläkirkossa on avoimet ovet ja osallistua voi myös yhteistanssiin tai pyöräilytapahtumaa. Kaiken tämän lisäksi kylissä on toreja, musiikkia sekä ruokaa ja juomaa joista nautitaan.

Tule mukaan – Kylissä tapahtuu!

Avoimet Kylät itäinen Uusimaa 9.6. 2018 kylien tapahtumat ja osoitteet>>>

Avoimet Kylät itäinen Uusimaa 9.6.2018 kartta>>>

Valtakunnallinen Avoimet Kylät 2018 tapahtumakartta>>>

 

Myös kyläkaupat ovat avoinna 9.6.

Tänä vuonna Avoimet kylät yhdistää voimansa Päivittäistavarakauppa ry:n Kyläkauppapäivän kanssa. Kyläkauppapäivään osallistuu noin 1000 pientä myymälää, jotka järjestävät kukin asiakkailleen tapahtumia ja tarjoavat osaltaan ohjelmaa kylillä Avoimet kylät -päivänä.

Facebookrss