SILMU-kylät on mukana tuomassa osaamista näkyviin

Edit 1.9. Erätauko -dialogi 6.9. on PERUTTU vähäisen osallistujamäärän takia. Ole yhteydessä kyläneuvojaan jos haluat järjestää Erätauko -dialogeja eri aiheista omassa kylässäsi.

SILMU-kylät järjestää Erätauko -dialogin 6.9. SITRAn Osaaminen näkyviin – viikoilla, otsikolla Osaamisen huomaaminen kylätoiminnassa.

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä – joskus jopa huomaamatta. Kurssien ja koulutusten lisäksi opimme työelämässä, vapaa-ajan harrastuksissa ja ihmissuhteissa. Kaikki osaaminen on arvokasta! Aina oman osaamisen havaitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Keskustelu muiden kanssa usein auttaa huomaamaan omaa osaamista.

Tule keskustelemaan ja saamaan oivalluksia omista vahvuuksista, taidoista ja kyvyistä yhdessä muiden kanssa – siitä missä sinä olet hyvä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta oman osaamisesi pohdinnasta. Keskustelun tavoitteena on lisätä ymmärrystä osaamisesta ja sen huomaamisesta, eikä siinä tarvitse päätyä ratkaisuihin tai yksimielisyyteen.

Ryhmässä käytävää keskustelua vetää ohjaaja, ja se perustuu Erätauko-menetelmään, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Voit tutustua lähemmin Erätauko-dialogiin verkko-osoitteessa www.eratauko.fi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan keskustelemaan! Keskustelu on tarkoitettu erityisesti kylätoimijoille SILMU-kylät alueella (Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Porvoo, Pukkila ja Sipoo), mutta muutkin yhdistystoimijat ovat tervetulleita mukaan.

PERUTTU Aika: ma 6.9.2021 klo 16.45–18.30
Paikka: Teams-kokous (ilmoittautuneille toimitetaan viimeistään 6.9. sähköpostitse linkki keskusteluun)

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8. sähköpostitse li-marie.santala@silmu.info

Lisätietoja antaa kyläneuvoja Li-Marie Santala, 040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

Järjestäjä: SILMU-kylät SILMU-kylät | SILMU-byar | SILMU-kylät kyläsivusto (itukylat.fi)

Lisätietoja Osaaminen näkyviin -viikoista SITRAn sivuilla Osaaminen näkyviin – Sitra

SILMU-kylät Erätauko -dialogi FB-tapahtuma

#OsaaminenNäkyviin

HUOM! Toimistomme on suljettu ajalla 19.7.-6.8.

P.S. Vi arrangerar diskussionen även på svenska om det finns ett behov! Kontakta oss! #UpptäckDittKunnande

Facebookrss