Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma – ja haluamme sinun kyläsi mukaan!

Kutsumme teidät osallistumaan valtakunnalliseen juhlaan, joka järjestetään kymmenennen kerran lauantaina 8.6. Erilaiset tapahtumat houkuttelevat maaseudulle noin 150 000 kävijää, mikä tekee siitä Suomen suurimman kylätapahtuman. Avoimet Kylät on unohtumaton päivä täynnä paikallista kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja elämyksiä.

Järjestämänne tapahtuma voi olla pienimuotoinen tai megaluokan tapahtuma ja teema on vapaa. SILMU-kylät verkkosivulla löytyy edellisten vuosien kaikki tapahtumat inspiraatioksi AVOIMET KYLÄT -valikon alta https://www.itukylat.fi/

Kylä, joka järjestää Avoimet Kylät -tapahtuman saa maksutta näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Esimerkiksi SILMU-kylien eri kanavissa ja paikallisessa mediassa sekä Suomen Kylät ry:n kanavissa ja valtakunnallisella radiomainoksella.

Tapahtumajärjestäjille on tulossa koulutusta ja tukea oman tapahtuman suunnitteluun ja markkinointiin kevään aikana. Avoimet Kylät -tapahtuman järjestäjä saa myös oikeudet käyttää virallista logoa sekä valmiita somekuvia ja muuta materiaalia, esim. ilmapalloja.

Tapahtumajärjestäjäksi rekisteröityminen on kyläyhdistyksille ja vastaaville maaseudun toimijoille helppoa ja maksutonta. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteessa www.avoimetkylat.fi Samalla sivulla on markkinointimateriaalia ja kuvia tarjolla.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan valtakunnalliseen kyläjuhlaan järjestäjänä tai vierailijana! #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä

 

Tapahtuman koordinointi:

Marianne Liitelä, järjestökoordinaattori, Suomen Kylät ry

045 887 1511, marianne.liitela@suomenkylat.fi

 

Tapahtuman valtakunnallinen tiedottaminen:

Anssi Ketonen, viestintäpäällikkö, Suomen Kylät ry

045 249 1162, anssi.ketonen@suomenkylat.fi

 

Itäinen Uusimaa:

Li-Marie Santala, kyläneuvoja, SILMU-kylät

040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

Facebookrss