Calendar

maalis
16
la
Tulevaisuuspäivä @ WSOY talon auditorio, Porvoo
maalis 16 @ 09:00 – 15:00
Tulevaisuuspäivä @ WSOY talon auditorio, Porvoo

Maaliskuussa suunnittelemme maaseudun tulevaisuutta

Tervetuloa mukaan SILMU-kylät ja Leader-SILMUn yhteiseen Tulevaisuuspäivään 16.3. Porvoossa. Päivän kysymykset ovat mm. mitä toimintaa ja palveluja halutaan kyliin ja mitä voimme itse tehdä. Seminaarin alustajana toimii Maaseutupolitiikan neuvoston pääsihteeri Christell Åström otsikolla Tulevaisuuden maaseutumahdollisuuksia täynnä ja saamme myös kuulla, miten Mäntsälän Ohkolan kylä tekee tulevaisuutta, kun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Eija Hynninen kertoo kyläsuunnittelusta.

Tulevaisuuspäivä 16.3. ohjelma>>>

Ilmoittautuminen 8.3. mennessä>>>   

huhti
9
ti
Canva -ohjelman alkeet @ WSOY talon auditorio, Porvoo
huhti 9 @ 17:30 – 20:00
Canva -ohjelman alkeet @ WSOY talon auditorio, Porvoo

Canva -taitto-ohjelman alkeet ti 9.4, klo 18-20. Koulutus järjestetään WSOY-talon auditoriossa (K-Porras, kellari), Mannerheiminkatu 20, Porvoo. Aloitamme klo 17.30 kahvilla.

Koulutuksessa tutustutaan ilmaiseen taitto-ohjelmaan. Koulutuksen aikana saat vinkkejä, miten luot helposti näyttävän julisteen tai somepäivityksen Canvan avulla. Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. OMA KANNETTAVA TIETOKONE TAI ÄLYLAITE MUKAAN!

Järjestäjä: SILMU-kylät / SILMU-byar

 

Ilmoittautuminen 5.4. mennessä. Ilmoitathan mahdollisista muutoksista li-marie.santala(at)silmu.info tai 040 158 8038.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ>>>

kesä
8
la
Avoimet kylät @ Suomi
kesä 8 all-day
Avoimet kylät @ Suomi

Valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä järjestetään jälleen 8.6.2018. Päivän aikana sadat kylät avaavat ovensa vieraille ja kutsuvat tutustumaan elämänmenoonsa. Mukana on kaikenkokoisia kyliä ympäri Suomen, ja viesti on yhteinen: ovet kylille ovat aina avoinna!

Ilmoita kyläsi mukaan täyttämällä lomake ja/tai ottamalla yhteyttä SILMU-kylät kyläasiamieheen 040 158 8038 tai li-marie.santala(at)silmu.info viimeistään 8.4. niin saatte käyttöönne markkinointimateriaalia sekä logoja tapahtumanne varten. Alustava ilmoittautuminen riittää ja tapahtuman tiedot voi täydentää kun ohjelma tarkentuu. Tapahtumien yhteyshenkilötiedot ovat julkisia median tai yleisön yhteydenottoja varten.

SILMU-kylät koordinoi päivää itäisellä Uudellamaalla ja Suomen kylät ry valtakunnallisesti.

Ilmoittautumislomake>>>