kylatilat.fi

Mikä on kylätila?

Kylätila on yhteisnimitys erilaisten yhdistysten/kylätoimijoiden kokoontumistiloikseen rakentamista ja ylläpitämistä tiloista. Se on paikka, jossa järjestetään monipuolista toimintaa kyläläisille, matkailijoille ja muille vierailijoille. Siellä tanssitaan, soitetaan, lauletaan sekä järjestetään kokouksia, myyjäisiä, näyttelyitä, kursseja ja juhlia. Kylätilan vaiheet liittyvät myös ainutlaatuisella tavalla kunkin paikkakunnan historiaan ja kylätoimintaan.

Verkkosivu kylatilat.fi

Kylatilat.fi on Kehittämisyhdistys SILMU ry:n kyläjaoksen ylläpitämä rekisteri. Sivuilla esitellään SILMU-kylät toiminta-alueen kylätiloja yhdeksän kunnan alueella.

Kylätilojen omistajat vuokraavat tilojaan juhlia, kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Tiloja voi etsiä sivuston hakukoneella ja mikäli etsit myös majoitusta, catering- tai muita palveluita, ne löytyvät kunkin kylätilan lisätiedoista.

Kylätilarekisterin esittelysivu on maksuton kaikille yhdistyksille, jotka ovat Kehittämisyhdistys SILMU ry:n jäseniä. Kylä/yhdistys voi olla mukana usealla kylätilalla (esim. kylätalo sekä laavu).

 

Lue lisää ja liity mukaan Kylatilat.fi>>>