Avoimet kylät itäinen Uusimaa 6.6.

Avoimet kylät on valtakunnallinen tempaus kylätoiminnan puolesta jota järjestetään myös itäisellä Uudellamaalla lauantaina 6.6.

Tapahtumalla lisätään kylätoiminnan näkyvyyttä ja edistetään positiivista mielikuvaa maaseutuasumisesta. Kylien järjestämät tapahtumat voivat olla hyvin pienimuotoisia tai suuria spektaakkeleita, kunhan ne vain ovat kylän näköinen. Se voi olla mitä tahansa markkinatorista tansseihin tai kesäteatteriesityksestä yhteiseen saunavuoroon. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja tapahtuu lauantaina 6.6.

Itä-Uudenmaan Kylät ry yhdessä SILMU ry:n kanssa kutsuu kaikki kylät toiminta- alueellaan (Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo) mukaan valtakunnalliseen Avoimet kylät päivään kylätoiminnan puolesta.
Lopulliset sitoumukset mukanaolosta tarvitsemme viimeistään 28.2. Ilmoittautuessa riittää lyhyt tapahtumakuvaus, tapahtuman kellonajat ja yhteystiedot.
Itä-Uudenmaan Kylät ry/SILMU ry markkinoivat tempausta omalla alueellaan ja Suomen kylätoiminta ry vastaa valtakunnallisesta tiedottamisesta. Kylät saavat myös markkinointimateriaalia käyttöönsä ja jokainen kylä vastaa itse oman tapahtumansa kustannuksista.
Yhteistyössä:
Itä-Uudenmaan Kylät ry
Suomen kylätoiminta ry
Maaseudun kehittämisyhdistys SILMU

Lisätietoja:
Li-Marie Santala
040-1588038
info@itukylat.fi
www.facebook.com/Itukylat

Facebookrss